ukenru
vnaslidok-obstriliv-na-donbasi-postrazhdali-troye-ukrayinskikh-viyskovikh

Внаслідок обстрілів на Донбасі постраждали троє українських військових

 • 7553 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Протягом вчорашньої доби в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі постраждали троє українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Внаслідок ворожих обстрілів за минулу добу троє наших захисників отримали поранення. Вони доставлені до медичного закладу, де військовим надається вся необхідна кваліфікована допомога", - сказав він.

Всього за минулу добу, 10 травня, за словами речника, на лінії зіткнення зафіксовано 55 прицільних ворожих обстрілів. Бойовики окупаційних адміністрацій РФ здійснили по опорних пунктах Об'єднаних сил 18 пострілів з артилерії калібру 152 мм, і випустили по нашим оборонним позиціям близько 100 мін з мінометів калібрів 120 і 82 мм.

"З півночі 11 травня в районі відсічі збройної агресії Російської Федерації в Донецькій і Луганській областях зафіксовано 9 прицільних ворожих обстрілів наших опорних пунктів", - повідомив Гуцуляк.

За його словами, внаслідок ворожих обстрілів з початку доби, 11 травня, втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає.

Як повідомляв УНН, минулої доби, 10 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася стабільно складною. Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку, в районах населених пунктів Зайцеве, Новозванівка, Авдіївка, Водяне, шахта Бутівка, Піски. Напруженою ситуація була в районі населеного пункту Попасна, що на Луганщині, та в Широкине на Маріупільському напрямку. Бойовики 55 разів застосували артилерію та міномети.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП