vmf-rf-provodyt-navchannia-pro-uchast-chornomorskoho-flotu-ne-povidomliaiut

вмф рф проводить навчання. Про участь чорноморського флоту не повідомляють

 • 13322 переглядiв

Міноборони рф оголосило про початок навчань вмф у зонах Північного, Тихоокеанського, Балтійського флотів і Каспійської флотилії. Беруть участь 300 кораблів, 50 літальних апаратів і 20000 військовослужбовців.

Міноборони росії заявило про початок проведення планових навчань вмф рф в операційних зонах Північного, Тихоокеанського і Балтійського флотів, а також у зоні відповідальності Каспійської флотилії. Про участь чорноморського флоту в навчаннях не повідомляють, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що об'єднання і з'єднання військово-морського флоту росії приступили до проведення планових навчань в операційних зонах Північного, Тихоокеанського і Балтійського флотів, а також у зоні відповідальності Каспійської флотилії.

До участі в заходах бойової підготовки залучають приблизно 300 надводних кораблів і катерів, підводних човнів і суден забезпечення, до 50 літальних апаратів, понад 200 одиниць військової та спеціальної техніки, понад 20000 військовослужбовців та осіб із числа цивільного персоналу частин і з'єднань

- затверджує міноборони рф.

Юсов о выходе кораблей рф из Черного моря: о полном отступлении говорить не можем, но способности россиян снизились17.07.2024, 15:24

Зазначається, що протягом кількох днів екіпажі кораблів, частин морської авіації та берегових військ трьох флотів і Каспійської флотилії виконають понад 300 бойових вправ із практичним застосуванням зброї. Зокрема - зенітні ракетні стрільби, артилерійські стрільби по морських і повітряних навчальних цілях, бойові вправи з постановки пасивних завад для виведення сил з-під удару умовного "противника", а також із застосування протичовнового озброєння надводних кораблів і морської авіації військово-морського флоту.

Доповнення

Речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук повідомляв, що Військово-морські сили України досягли значного успіху у протидії російському агресору в Чорному морі. Загальна кількість знищених ворожих кораблів сягнула 28 одиниць.

Плетенчук також повідомляв, що чорноморський флот рф не був готовий до того, що можуть завдавати вогневої поразки по їхньому основному пункту базування і до довготривалої війни.

Популярні

Новини по темі