vlasnyk-hulivera-polishchuk-podav-pozov-pro-zakhyst-chesti-hidnosti-ta-dilovoi-reputatsii-proty-arma

Власник "Гулівера" Поліщук подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти АРМА

 • 42357 переглядiв

Власник "Гулівера" Поліщук подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти АРМА.

Український бізнесмен, власник торгово-розважального і бізнес-центру "Гулівер" Віктор Поліщук подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації проти Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), пише УНН.

Відповідно до даних, розміщених на сайті Шевченківського районного суду Києва, 18 липня 2024 року відбувся авторозподіл, і позов Поліщука проти АРМА та ПАТ "Юридична практика" розглядатиме суддя Тетяна Левицька.

Нагадаємо

На початку червня Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання Офісу Генпрокурора і дозволив передачу комплексу "Гулівер" в управління АРМА. Однак, представники "Гуліверу" заявляють, що таке рішення грубо порушує процесуальні та матеріальні норми права та фактично означає захоплення бізнесу за сприяння правоохоронних та силових органів.

Поки що невідомо, як ця ситуація буде розвиватися далі, адже представники компанії-власника комплексу в судах доводять безпідставність та незаконність такого рішення.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами і до 34°: прогноз погоди на сьогодні

     • 12529 переглядiв

    За добу країна-агресор втратила 1050 військових та 18 танків

     • 25062 переглядiв