vlada-odeshchyny-zmushena-zaluchaty-btry-shchob-evakuiuvaty-liudei-zi-snihovykh-pastok

Влада Одещини змушена залучати БТРи, щоб евакуювати людей зі снігових пасток

 • 29612 переглядiв

Попри попередження про негоду тисячі людей виїхали на траси Одеської області, де у сніговій пастці перебувають уже другу добу. За інформацією ДСНС, у регіоні на дорогах залишається багато людей: скільки - точно невідомо, адже ситуація постійно змінюється, передає УНН.

Аби дістатися до людей, влада Одещини змушена залучати важку техніку, зокрема БТРи. Проте подекуди навіть техніка не здатна дістатися до заметів через заблоковані на дорогах фури та висоту снігу близько двох метрів.

Ситуація продовжує бути складною. У нас дуже багато викликів, рятувальники продовжують працювати. Багато людей застрягли там, куди важко доїхати, бо по дорозі є так само затори, автівки, їх дістають, але є місця, де важко проїхати. Рятувальники працюють, ми нікого не залишимо без уваги. Проте ситуація така, що треба просто почекати

- наголошує речниця ДСНС в Одеській області Марина Мартиненко.

За її словами, лінія служби порятунку час від часу "лежить" через надзвичайно велику кількість дзвінків щохвилини. В області працює понад 600 рятувальників. За останню добу (станом на 9 ранку) силами рятувальників відбуксовано понад 500 транспортних засобів, зокрема 14 автобусів та 12 автомобілів швидкої. Надано допомогу 1600+ людям, з них 93 дітям.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі