ukenru
viyskovogo-yakiy-pobiv-tantsivnika-shou-baletu-dorofyeyevoyi-zvilnili-z-udo

Військового, який побив танцівника шоу-балету Дорофєєвої, звільнили з УДО

 • 29965 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Управління державної охорони звільнило співробітника, якого підозрюють у нападі на танцівника шоу-балету "DOROFEEVA" співачки Надії Дорофєєвої. Про це повідомили у пресслужбі УДО, передає УНН.

Цитата

"В Управлінні державної охорони України було проведено службову нараду з приводу дій військовослужбовця, підозрюваного у побитті танцівника шоу-балету "DOROFEEVA", за результатами якої було прийнято рішення щодо звільнення його з лав Управління державної охорони України", – йдеться у повідомленні.

Деталі

Зокрема, у структурі назвали вчинок колишнього співробітника та "ганебним" і "неприпустимим", зазначивши, що військовослужбовці, які порушують принципи моралі розвинутого суспільства, не повинні нести службу у складі відомства.

Що було раніше

1 серпня стало відомо зі сторінки співачки в Instagram, що невідомий чоловік напав і побив танцівника з її балету, в результаті чого потерпілому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому. Дорофєєва одразу попросила допомоги у розшуці нападника.

В Управлінні державної охорони (УДО) України заявили, що нападником на танцівника балету був діючий військовослужбовець держоргану. Його відсторонили від служби.

3 серпня Голосіївський районний суд Києва відправив під варту співробітника Управління державної охорони України, якого підозрюють у побитті танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП