ukenru
viyskovi-z-avdiyivki-otrimali-novi-pikapi-dmitro-dronov

Військові з Авдіївки отримали нові пікапи – Дмитро Дронов

 • 129597 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Чотири автомобілі придбали та устаткували за стандартами НАТО завдяки ініціативі колишнього голови "Київоблгазу", пише УНН.

Деталі

Експосадовець та батько 3 дітей з перших днів війни не лише займається волонтерською діяльність, а й боронить країну у лавах 114-ї бригади територіальної оборони Київської області.

"Війна не закінчилася. Ворог руйнує об’єкти інфраструктури, житлові будинки, нашу культурну спадщину, і, що найстрашніше, людські життя. Тож обов’язок кожного українця – допомагати своїй державі тим, чим можеш. Ці
автомобілі – найменше, що можу зробити особисто я", – вважає Дронов.

Військові використовуватимуть нові авто в першу чергу для доставки боєприпасів чи продовольства, для оперативної евакуації поранених, а у разі потреби ці машини можуть перетворитися і на вогневі точки.
"Машини добре підготовлені для роботи в бойових умовах, вони будуть використовуватися для оперативного реагування на бойові задачі та посилення нашого підрозділу на передовій", – зазначає один з командирів підрозділу, який отримав транспортні засоби.

Наразі, за словами Дмитра Дронова, чергова партія автомобілів проходить переоснащення, аби згодом відправитись на передову.

"Я сам офіцер, маю вищу військову освіту та 7 років служби у ЗСУ, тож чудово розумію наскільки технічне оснащення та адаптований транспорт важливі у місцях, де точаться запеклі бої. Якщо моя допомога врятує хоча б одне життя або наблизить Україну хоча б на сантиметр до перемоги – значить ця справа недаремна".

Українські Національні Новини

Суспільство