ukenru
viyskovi-rukhi-v-bilorusi-ta-pridnistrovyi-ymovirno-ye-elementom-velikogo-zadumu-rf-minoboroni

Військові рухи в білорусі та Придністров'ї ймовірно є елементом "великого задуму" рф - Міноборони

 • 507928 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. росія за допомогою "союзної" білорусі та невизнаного Придністров'я намагається не дати українським військам перегрупуватися і ефективно здійснювати оборону. Про це під час брифінгу у четвер повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Перевірка бойової готовності і навчання, які сьогодні здійснюються на території білорусі, а також турбуючий вогонь у Чернігівську і Сумську область та ситуація в Придністровському регіоні Молдови, яка зараз є (там також повна бойова готовність військ, що контролюються російською федерацією), швидше за все є одним з елементів великого задуму російської федерації, спрямованого на те, щоб не дати українським військам перегрупуватись і ефективно здійснювати оборону нашої держави», - сказала заступниця міністра.

Деталі

Також, зі слів Маляр, на тлі відсутності вагомих результатів російської федерації, фактично, вони йдуть за "сирійським сценарієм" – масовано здійснюють ракетні удари, руйнують українські населені пункти, фактично зтираючи їх з лиця землі.

Нагадаємо

У білорусі 2 червня помітили, що понад 50 одиниць техніки перекидають із Гродно до Брестської області.

Українські Національні Новини

Політика