ukenru
viyna-rosiyi-za-znischennya-ukrayini-maye-zmusiti-vashu-krov-stignuti-v-zhilakh-bayden-svitovim-lideram

Війна росії за знищення України "має змусити вашу кров стигнути в жилах" — Байден світовим лідерам

 • 264248 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Президент США Джо Байден заявив світовим лідерам на Генеральній Асамблеї Організації Об'єднаних Націй, що війна росії проти України, що триває, "має змусити вашу кров стигнути в жилах", передає УНН.

Деталі

Байден обговорив, як володимир путін заперечував державність України, додавши, що "зараз ми бачимо напади на школи, вокзали, лікарні, центри української історії та культури".

Посилаючись на виявлення місця масового поховання, Байден сказав: "Ця війна спрямована на знищення права України на існування як держави просто і ясно — і права України на існування як народу".

"Ми будемо проявляти солідарність з Україною і надалі. Ми будемо проявляти солідарність проти російської агресії. Крапка", - наголосив Байден.

"Ким би ви не були, де б ви не жили, в щоб ви вірили — від цього у вас повинна стигнути кров. Ось чому представники 141 країни у Генеральній Асамблеї зібралися разом, щоб беззастережно засудити війну росії проти України", - продовжив Байден.

Президент заявив, що якщо такі країни як росія "можуть без наслідків переслідувати свої імперські амбіції, то ми ставимо під загрозу все, за що виступає цей інститут".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "росія безсоромно порушила основні принципи Статуту ООН" - Байден

Українські Національні Новини

Новини Світу