vitse-prezydent-yevrokomisii-yurova-obhovoryla-antykoruptsiini-reformy-pid-chas-vizytu-do-kyieva

До Києва прибула віцепрезидент Єврокомісії

 • 28289 переглядiв

Віце-президент Європейської Комісії Віра Юрова відвідала Київ, щоб обговорити ініціативи України щодо розширення ЄС та боротьбу з корупцією, пообіцявши постійну підтримку з боку ЄС.

Сьогодні, 27 листопада, до України прибула віцепрезидентка Європейської комісії Вера Юрова, аби обговорити питання боротьби з корупцією. Про це йдеться на її сторінці в соцмережі Х, передає УНН

Деталі 

Я рада, що змогла приїхати до Києва. З нашими українськими друзями обговорюватиму їхні ініціативи з питань розширення, особливо у сфері боротьби з корупцією

- йдеться у дописі віцепрезидентки Єврокомісії.

Разом з  тим вона додала, що ЄС буду підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, і так довго, скільки буде потрібно.

Нагадаємо 

Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявила, що Україна вже розпочала адвокаційну роботу з кожною зі столиць-членів щодо необхідності прийняття рішення про відкриття переговорів про вступ в ЄС, як для Києва, так і для самого Європейського Союзу.

За її словами, сьогодні серед держав ЄС немає жодної, яка була б налаштована скептично щодо євроінтеграційних прагнень України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповів про прогрес України у виконанні семи рекомендацій ЄС: Кулеба поговорив із Боррелем

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До Києва прибула віцепрезидент Єврокомісії

     • 28289 переглядiв

    Негода на Київщині: дороги від снігу очищають 220 одиниць техніки

     • 25317 переглядiв

    У Сочі лютує потужний шторм: річки на вулицях, змиті будинки

     • 30373 переглядiв