vitaliy-kim-vidreaguvav-na-feyk-schodo-nachebto-yogo-vidpustki-i-nerukhomosti-zakordonom

Віталій Кім відреагував на фейк щодо начебто його відпустки і нерухомості за кордоном

 • 364991 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім опублікував відеозвернення в якому спростував ворожу ІПСО щодо наявності в нього нерухомості за кордоном і, що наразі він начебто перебуває на відпочинку, передає УНН.

Деталі

Очільник Миколаївської ОВА зауважив, що останнім часом росіяни почали ще більше тероризувати мирні міста, що викликає занепокоєння громадян і на тлі цього ворог почав запускати численні ІПСО, аби розхитувати суспільство. Він зауважив, що після скандалу з начальником Одеського ТЦК Євгеном Борисовим, у якого журналісти знайшли нерухомість на мільйони в Іспанії, мережею поширились фейкові відео про цілу низку "воєнкомів" з різних областей України.

Цитата

"І навіть я, який в принципі не реагує на дезінформацію [подумав – ред.] «поганці які». А потім раз – і про мене вийшло, що в мене є вілла і що я зараз знаходжусь закордоном і відпочиваю. І я подумав, що, мабуть, погано подумав про гарних людей. Я вибачаюсь. Не треба реагувати на все, що зараз викидують в мережі. Фільтруйте інформаційне поле. Дотримуйтесь інформаційної гігієни. Довіряйте лише офіційним джерелам", - розповів Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Центрі протидії дезінформації розповіли про найпопулярніші російські фейки

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зросла кількість жертв ворожої атаки на Одесу 23 липня

     • 4964633 переглядiв