vistup-putina-na-luzhnikakh-trivav-lishe-10-khvilin-diktator-pered-richnitseyu-vtorgnennya-v-ukrayinu-govoriv-pro-mistichne-ta-svyate

Виступ путіна на "Лужниках" тривав лише 10 хвилин: диктатор перед річницею вторгнення в Україну говорив про "містичне та святе"

 • 1326759 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Президент рф володимир путін напередодні річниці повномасштабного вторгення рф в Україну виступив перед росіянами на стадіоні "Лужники" в москві. Цього разу його виступ тривав лише 10 хвилин, диктатор згадав про сім'ю, "вітчизну" та її "захисників", передає УНН.

Деталі

Диктатор розпочав свій виступ з привітання присутніх з прийдешнім "днем захисника вітчизни", сказавши, що у цих словах "є щось потужне... містичне та святе". Далі він процитував молитву, та заявив про "святковий" настрій заходу, оскільки зараз "на історичних територіях" триває бій.

За словами путіна, окупанти поводяться "мужньо" та "хоробро", і закликав присутніх прокричати тричі на їх честь "Ура", щоб загарбники "почули вітання".

Після виступу він послухав гімн рф та швидко пішов зі сцени.

Нагадаємо

Вчора, 21 лютого, під час свого майже двогодинного виступу перед Федеральними зборами рф вчергове повторив старі страшилки та обіцянки. Він намагався приспати пильність казковими проектами і страшилками про агресивний захід.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Франції 16-річний підліток зарізав вчительку

     • 675837 переглядiв