ukenru
vishtovkhali-pasazhira-z-e-kvitkom-z-uz-zvilnyat-providnitsyu-ta-nachalnika-poyizda

Виштовхали пасажира з е-квитком: з УЗ звільнять провідницю та начальника поїзда

 • 15760 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Провідницю та начальника поїзда "Ковель — Москва", які на ходу виштовхали з потяга пасажира з електронним квитком, звільнять. Про це заявив директор Департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Красноштан, передає УНН з посиланням на прес-службу залізничного перевізника.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що 30 вересня провідниця і начальник поїзда сполученням "Ковель — Москва" не пустили до потяга пасажирів з електронними квитками. Цей інцидент стався на залізничній станції Кривин у Хмельницькій області. Касир не змогла роздрукувати декільком пасажирам квитки, які були замовлені через інтернет. А провідниця і начальник поїзда відмовилися пускати людей.

"Поїзд прибув в депо вчора ввечері, й одразу була проведена відповідна перевірка даного факту. Діям усіх причетних до інциденту особам буде дана відповідна оцінка, і будуть зроблені найрадикальніші висновки. Я вам скажу однозначно, що ці люди в нас працювати більше не будуть", — зазначив Красноштан.

Він додав, що "Укрзалізниця" просить вибачення у пасажирів за цей інцидент.

Нагадаємо, потяг сполученням "Львів — Запоріжжя" затримався майже на дві години через смерть пасажирки. З'ясувалося, що жінка померла природною смертю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП