ukenru
viktoriya-skripal-khoche-svidchiti-skotlend-yardu-schodo-otruyennya-v-solsberi

Вікторія Скрипаль хоче свідчити Скотленд-Ярду щодо отруєння в Солсбері

 • 10725 переглядiв

КИЇВ. 6 вересня. УНН. Племінниця екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія висловила готовність дати свідчення Скотленд-Ярду щодо отруєння в Солсбері після отримання візи Сполученого Королівства. Про це вона повідомила в четвер на прес-конференції в Москві, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Коли я ще перший раз подавала документи на візу в британському посольстві в Москві, у мене запитали, що ви хочете від цього візиту, і я відповіла, перше, я сказала, що хочу відвідати своїх родичів, друге, я хочу сходити в Скотленд-Ярд і дати свої свідчення, свої пояснення і отримати від них якась зрозуміла відповідь ", - сказала Скрипаль.

Вона додала, що поліція і спецслужби Великобританії не виходили з нею на зв'язок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мей: нападники у Солсбері були агентами ГРУ


Як повідомляв УНН, Велика Британія попросила Раду Безпеки ООН провести зустріч в зв'язку з появою нових даних в розслідуванні інциденту в Солсбері.

Уряд прем’єр-міністра Великої Британії Терези Мей наполягатиме на дотриманні чинних санкцій проти Росії, а також на розширенні санкційних списків проти росіян.

Нагадаємо, адміністрація США вводить нові санкції відносно Росії через її причетність до отруєння 4 березня екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. У Держдепартаменті переконані, що таким чином Росія порушила американський Закон про контроль над хімічною та біологічною зброєю і заборону його військового застосування з 1991 року.

Українські Національні Новини

Новини Світу