ukenru
vikradennya-dvokh-divchat-u-kiyevi-viyavilas-rozigrashem

Викрадення двох дівчат у Києві виявилось розіграшем

 • 10610 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Столична поліція спростувала поширену у ЗМІ інформацію щодо викрадення двох дівчат на Оболоні. Про це повідомив відділ комунікацій Національної поліції України у м.Києві на сторінці у Facebook, передає УНН. 

“Інформація щодо викрадення двох школярок на Оболоні не відповідає дійсності. У такий спосіб хлопець вирішив розіграти свою наречену”, — йдеться у повідомленні.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк розповів про деталі інциденту на своїй сторінці у Facebook. Він зауважив, що парубок, мешканець Київської області за допомогою друзів, вирішив інсценувати викрадення своєї нареченої і потім засвідчити їй своє кохання, і зробити пропозицію.

Раніше декілька ЗМІ із посиланням на внутрішні джерела у МВС поширили інформацію, що у Києві на Оболоні викрали двох неповнолітніх дівчат. За їх даними, інцидент стався на вулиці Олександра Архипенка (колишня Мате Залки), біля будинку № 1/12. Свідком викрадення став випадковий перехожий. Він розповів, що кілька підлітків в чорних масках насильно заштовхали двох дівчат в автомобіль Audi c держномером АІ 5511НВ.

За словами свідка, дівчата на вигляд були схожі на школярок. Вони кликали на допомогу і відбивалися від викрадачів, але ніхто не встиг нічого вдіяти, хоча на вулиці було досить людно.

Нагадаємо, поліція Одеської області оголосила у розшук п'ятьох чеченців та українця, підозрюваних у кіднепінгу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП