ukenru
vikradene-pid-kiyevom-nemovlya-znayshli

Викрадене під Києвом немовля знайшли

 • 15057 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Викрадене у смт Коцюбинське Київської області немовля знайшли, а його викрадачку – затримали. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, через викрадення 3-місячного хлопчика у Київській області ввели план-перехоплення й орієнтування на легковик передали патрулям Києва та області. Невдовзі автівку знайшли.

"О 15:20 дано відбій по поліцейському плану-перехоплення. Авто по орієнтуванню зупинила патрульна поліція Києва", - проінформували в поліції.

Водій дав покази слідчим.

Пізніше в ході оперативно-розшукових дій особу викрадачки встановили та затримали у Софіївській Борщагівці.

"Дитина жива і неушкоджена, в подальшому її оглянуть медики", - зазначили у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України.

Зараз тривають слідчі дії, поліцейські встановлюють причини викрадення.

Нагадаємо, сьогодні у смт Коцюбинське Київської області невідома жінка викрала 3-місячного хлопчика в матері та повезла на автомобілі в невідомому напрямку.

Як відомо, одинока мати напередодні познайомилася із, нібито, волонтерами, які запропонували обміняти дитячі речі. Не вбачаючи небезпеки, жінка дала потримати дитину зловмисниці, яка раптово схопила хлопчика і втікала на легковику срібного кольору.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП