ukenru
vikna-z-diamantami-u-ssha-prodayut-rozkishniy-zamok-za-35-milyoniv-dolariv

Вікна з діамантами: у США продають розкішний замок за 35 мільйонів доларів

 • 46853 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. В американському місті Вудсток (штат Коннектикут) виставили на продаж замок із вікнами, інкрустованими діамантами за 35 мільйонів доларів. Про це повідомляє Realtor.com, пише УНН.

Деталі

У будівлі є безліч незвичайних скульптур та картин в етнічному стилі, простора тераса для вечірок, багато камінів, заначається в оголошенні.

Загальна площа будівлі складає 1,7 тис. кв. м, що розташована на ділянці розміром 303 тис. кв. м. Замок був побудований у 2010 році, у ньому дев'ять спалень та сім санвузлів, декілька камінів та дві кухні з меблями. На першому поверсі замку розташована тераса площею 418 кв. м, обладнана для проведення вечірок. Там є круглий бар, камін і сцена для виступів.

Замок оточений ровом. Щоб подолати його, необхідно пройти кам'яним мостом.

Додамо

Раніше сім років тому цей замок уже виставляли на продаж. Тоді його намагалися продати за 45 мільйонів доларів. Замок, виконаний у стилі часів короля Артура, збудував мільйонер Крістофер Марк, сім'я якого розбагатіла на металургійній промисловості. Тоді покупець замку міг отримати на додачу особистий зоопарк з верблюдами та страусами ему.

Українські Національні Новини

Новини Світу