ukenru
vikhovateliv-dityachikh-sadkiv-donetska-zmusyat-poyikhati-v-mariupol-rozvidka

Вихователів дитячих садків Донецька змушують їхати в Маріуполь – розвідка

 • 149421 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Російська окупаційна адміністрація наказала відправити вихователів дитячих садків Донецька у Маріуполь та наближені населені пункти – Мангуш, Нікольське, Ялта. Про це повідомило головне управління розвідки Міноборони України, інформує УНН.

Цитата

"Керівникам закладів дошкільної освіти окупованого Донецька надійшло розпорядження відібрати персонал для вирушення у захоплений Маріуполь та наближені населені пункти – Мангуш, Нікольське, Ялта. Російська окупаційна адміністрація пояснює це необхідністю "організації роботи на місцях",  ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, у такий спосіб відбирають і персонал банківських установ. Очікують, що керівництво місцевим фінансовим сектором повністю перейде під контроль окупантів.

Таке переміщення кадрів пов’язане з недовірою окупаційних адміністрацій до місцевого населення. Також дається взнаки масовий виїзд персоналу на підконтрольну Україні територію та відмовою частини співробітників співпрацювати з окупаційною владою.

Відомо, що персонал, який готують до для переведення на роботу в інші регіони, всіляко опирається такому рішенню. Деякі погрожують звільнитись, якщо розпорядження не скасують.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП