vigotovlyali-nepridatni-dlya-vikoristannya-boyepripasi-dvom-pidpriyemtsyam-povidomleno-pro-pidozru

Виготовляли непридатні для використання боєприпаси: двом підприємцям повідомлено про підозру

 • 872870 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Керівників двох приватних підприємств підозрюють у шахрайстві з оборонним замовленням на виготовлення артилерійських снарядів. Підприємство отримало від Міноборони суму понад 2,8 млн грн, але закупило в іншого субпідрядника порох, який не відповідав вимогам технічних умов, повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, одне з підприємств було субпідрядником у виконанні державного оборонного замовлення на виготовлення артилерійських снарядів. Підприємство отримало від міністерства оборони України попередню оплату в сумі понад 2,8 млн грн.

Підприємство використало кошти, які отримало від міміністерства оборони України, на закупівлю пороху, який не відповідав технічним умовам. Це призвело до того, що боєприпаси, які були виготовлені з цього пороху, не відповідали вимогам і не могли бути використані Збройними силами України.

Наразі перевіряється, чи були причетні до вчинення кримінального правопорушення окремі співробітники міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Має вісім розмірів, а ще її можна носити під час вагітності: у Міноборони розповіли деталі про літню жіночу форму

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві на тлі спеки тимчасово обмежать рух вантажівок

     • 1202436 переглядiв

    України немає серед запрошених на саміт G20

     • 8378100 переглядiв