ukenru
vigadki-pro-perekidannya-orkodesantnikiv-do-pridnistrovya-cherez-teritoriyu-ukrayini-viglyadaye-samogubstvom-odeska-oda

Вигадки про перекидання оркодесантників до Придністров'я через територію України виглядає самогубством – Одеська ОДА

 • 145095 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Рашистські окупанти на своїх літаках боїться залітати до повітряного простору Одещини. Про це повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Цитата

"Загроза нанесення ракетних ударів залишається дуже високою. Але ворог на своїх літаках боїться залітати до нашого простору, тому що знає, що сили протиповітряної оборони будуть його знищувати", - зазначив Братчук.

"Тому всі ці вигадки про начебто перекидання Псковсських, Костромських, Вологодських і всяких інших оркодесантників до Придністров'я на літаках десантних через територію України – все це виглядає самогубством. Можливо, такі плани у оркостану є. Але для цього є наші протиповітряні сили. Будемо їх лупашити прямо в небі", - стверджує він.

Деталі

Зі слів спікера, рашисти малюють напругу навколо Придністров'я та роблять там провокації. Однак, ситуація перебуває під контролем.

"Дякуємо силам оборони що тримають ситуацію під наглядом", - додав Братчук.

Доповнення

Влада невизнаного Придністров'я 25 квітня повідомила, що "міністерство держбезпеки" в Тирасполі обстріляли з гранатометів. Українські розвідники заявили, що ці вибухи є провокацією, які організувала федеральна служба безпеки росії для нагнітання та нарощування антиукраїнських настроїв.

Вранці 26 квітня у Придністров'ї повідомили про ще два вибухи. Сказали, що було пошкоджено дві антени, які ретранслювали радіо росії.

Генштаб ЗСУ раніше повідомляв, що росія хоче залучити бойовиків із невизнаного Придністров'я у війну проти України, але ті мають низьку мотивацію.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 3 травня у Придністров'ї ситуація залишається складною. Повідомляли, що у невизнаній республіці готується евакуація сімей офіцерів оперативної групи російських військ.

Українські Національні Новини

Суспільство