vidstoroneno-posadovtsia-kmva-yakyi-dopomahav-deputatam-ukhyliatysia-vid-viiskovoi-sluzhby

Відсторонено посадовця КМВА, який допомагав депутатам ухилятися від військової служби

 • 67956 переглядiв

Київський суд відсторонив від посади керівника апарату КМВА за пособництво посадовим особам в ухиленні від військової служби. За рішенням суду він перебуває під нічним домашнім арештом.

Печерський суд Києва відсторонив від посади керівника апарату КМВА, який допомагав депутатам Київської міськради ухилятися військової служби. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, пише УНН.

За клопотанням прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону суд відсторонив від посади керівника апарату КМВА, викритого на сприянні в ухиленні від військової служби

- йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що раніше Печерський суд прийняв рішення про обрання посадовцю запобіжного заходу - нічного домашнього арешту.

Нагадаємо

У грудні прокурори повідомили про підозру посадовцю КМВА, який незаконно "відряджав" депутатів з військової частини до військової адміністрації Києва. Зафіксовано, що він оформив відрядження щонайменше трьом столичним депутатам та одному помічнику депутата Київради. Вони не з'являлися на службу протягом року, хоча продовжували отримувати грошове забезпечення.

Правоохоронці розслідують понад 3,8 тис. проваджень щодо ухилення від призову25.12.23, 11:12

Анастасія Рябоконь

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Київ: вже відомо про двох загиблих та 18 поранених

     • 39833 переглядiв