vidpovid-na-vse-tse-bude-zelenskyi-vidreahuvav-na-raketnu-ataku-rf-na-kyiv

"Відповідь на все це буде": Зеленський відреагував на ракетну атаку рф на Київ

 • 106004 переглядiв

Президент України Зеленський заявив, що всі 10 російських балістичних ракет, випущених по Києву, були збиті, а всім постраждалим надана допомога. Зеленський підтвердив нові потужні домовленості щодо нарощування потужностей для захисту.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на нічну атаку армії рф на Київ 10 балістичними ракетами, вказавши, що відповідь на все це буде, а Україна працює над збільшенням кількості систем ППО, передає УНН.

Сьогодні вночі було 10 балістичних ракет. Усі збито! Дякую нашим Повітряним силам і партнерам. Усім постраждалим надається допомога. Я дякую службам, які рятують, допомагають та ліквідовують наслідки. Будемо й надалі працювати, нарощуючи наші потужності для захисту. І вже маємо нові потужні домовленості. Працюємо над прискоренням постачання

- зазначив Зеленський у соцмережах.

Зеленський вказав: "Щойно вчора ми з Президентом Байденом домовилися працювати над збільшенням кількості систем ППО в Україні, країна-терорист продемонструвала, наскільки важливе це рішення".

З його слів, "кожна додаткова система ППО важлива, кожна партія ракет для систем ППО важлива". "Це важливо для людей, важливо для міст і важливо для України. Бо це рятує життя!" - зазначив Президент.

"А росія вкотре підтвердила своє звання ганебної країни, що випускає ракети вночі, бʼючи по житлових кварталах, дитячих садочках та енергетичних обʼєктах узимку.

Відповідь на все це буде. Обовʼязково!" - наголосив Зеленський.

Нагадаємо

Сили оборони у ніч на 13 грудня знищили у небі над Україною усі 10 ракет, запущені російськими військами по балістичній траєкторії по Києву. 

Під час нічної ракетної атаки російських військ на Київ зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків у чотирьох районах, 53 людей постраждали.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни за добу атакували Запорізьку область 17 дронами

     • 41627 переглядiв

    Армія рф вдарила по Куп'янську, є загиблий та поранений

     • 38578 переглядiв

    У Хмельницькому районі вночі знищили "шахед" - ОВА

     • 35194 переглядiв