ukenru
vidnovlyuvati-mist-bilya-kpvv-stanitsya-luganska-bude-spetsialna-grupa

Відновлювати міст біля КПВВ "Станиця Луганська" буде спеціальна група

 • 25176 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Створено спеціальну робочу групу з відновлення мосту у районі КПВВ "Станиця Луганська". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр, мінстр будівництва, розвитку та ЖКГ Генадій Зубко, передає УНН.

До складу групи з відновлювання мосту біля КПВВ "Станиця Луганська" увійдуть представники Мінінфраструктури, Укравтодору, Міноборони, МінТОТ, Мінрегіону, Держприкордонслужби, Луганської ВЦА, проектних та експертних організацій.

"Завдання робочої групи: максимально швидко розробити варіанти технічного завдання на відновлення мостового переходу; визначити терміни, обсяги та джерела фінансування; визначити виконавців робіт – як проектних, так і будівельних; скласти план-графік робіт", - написав Генадій Зубко.

Замовником робіт виступить Луганська ВЦА.

Також Генадій Зубко зауважив, що важливе завдання - ув’язати роботи з відновлення мосту з повноцінним функціонуванням КПВВ. Ключова позиція при цьому забезпечення режиму тиші.

Напрацювання робочої групи мають бути готові до чергової зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську, яка запланована на 31 липня.

Нагадаємо, автобус, який ходить від мосту у Станиці Луганській, обклеїли провокативними листівками.

Українські Національні Новини

Політика