vidnovlennia-istorychnoi-pamiati-budanov-podiakuvav-kiperu-za-rishennia-pereimenuvaty-odeski-vulytsi

Відновлення історичної памʼяті: Буданов подякував Кіперу за рішення перейменувати одеські вулиці

 • 26997 переглядiв

Начальник ГУР МО України висловив вдячність голові Одеської ОВА за рішення перейменувати об'єкти топонімії на честь українських Героїв. Буданов відзначив важливість цієї діяльності для консолідації суспільства та укріплення державотворення.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов висловив подяку голові Одеської ОВА Олегу Кіперу за рішення щодо перейменування об’єктів топонімії в місті Одесі та Одеській області на честь українських Героїв, у тому числі увічнення пам’яті українського розвідника Всеволода Змієнка. Про це повідомляє Одеська облдержадміністрація, передає УНН.

Спільна діяльність Одеської обласної державної (військової) адміністрації, істориків та громадських активістів, Сил оборони України, у тому числі – Головного управління розвідки Міністерства оборони України – по відновленню історичної пам’яті, увічненню видатних постатей сприяє консолідації суспільства для відсічі російській агресії, укріплює фундамент Українського державотворення 

– зазначив Буданов.

Популярні

Новини по темі

Підводний мисливець виявив у Дніпрі уламки "Шахеда"

 • 21695 переглядiв