vid-vibukhu-u-dagestani-zaginulo-35-lyudey-zmi-visunuli-versiyu-pro-vluchannya-rosiyskoyi-raketi

Від вибуху у Дагестані загинуло 35 людей: ЗМІ висунули версію про влучання російської ракети

 • 2837852 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. Вибух на АЗС у Махачкалі, Дагестан, що входить до російської федерації, стався в ніч на 15 серпня. За даними рятувальників 35 людей загинуло, серед них були діти. Також відомо про 105 постраждалих. Деякі ЗМІ пишуть про ймовірне влучання російської ракети в автозаправну станцію, інформує УНН з посиланням на місцеві ЗМІ.

Деталі

Увечері 14 серпня в Махачкалі стався вибух на заправці. Вибухнуло близько 21:50 в автосервісі поряд із АЗС "Нафта 24". Під час проведення робіт з технічного обслуговування спочатку сталося загоряння, потім пролунала сильна бавовна. Трохи пізніше вибухнуло дві цистерни на заправці. У епіцентрі вибуху опинився автобус, в якому знаходилися діти. 

У результаті вибуху загинуло 35 людей, серед них є діти. Ще 105 людей постраждали. Вибух пошкодив кілька будівель у районі, вибив вікна в сусідніх будинках і розбив багато машин. 

Також повідомляють, що більшість загиблих і поранених - перехожі, які зібралися подивитися на пожежу, що почалася 14 серпня в будівлі АЗС. Але якоїсь миті стався сильний вибух. 

Слідчі встановили особу власника автосервісу в Махачкалі, в якому стався вибух. За попередніми даними, ним виявився 39-річний ібрагім шамхалов. Він вже не одноразово отримував штрафи за роботу без ліцензії. За словами місцевих мешканців, у автосервісі зберігався великий запас селітри. 

Доповнення

Деякі ЗМІ висувають версію, що вибух стався через несправну російську ракету, якою окупанти хотіли вдарити по Україні.

“Саме така версія найбільш логічно пояснює різнорідність кількох вибухів, голосове підтвердження про ракету, потужність вибуху та інформацію про бавовну в Каспійську буквально в цей час”, - запевняють ЗМІ Дагестану.

Також підписники місцевих каналів вважають, що вибух міг бути спеціально підлаштований росіянами, аби придушити протести, які нещодавно відбувались у Дагестані.

Нагадаємо

Раніше у Дагестані, що входить до російської федерації, сотні жителів селища перекрили трасу, яка веде до Махачкали. Протестувальники вимагали відновити водопостачання у квартирах, якого немає майже все літо. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Масована ракетна атака рф зачепила вісім регіонів - Шмигаль

     • 2672070 переглядiв

    Учені виявили новий симптом затяжного COVID

     • 2458044 переглядiв

    "Ректору" луганського медичного вишу повідомили про підозру

     • 1553212 переглядiв

    Ракетна атака рф на Луцьк: ДСНС показала наслідки

     • 5074522 переглядiв