ukenru
vid-infektsiynogo-zarazhennya-pomer-uchasnik-olimpiyskikh-igor-2016-u-rio

Від інфекційного зараження помер учасник Олімпійських ігор-2016 у Ріо

 • 13493 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Учасник Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро бразильський стрибун у воду Ян Матос помер на 33-му році життя. Про це повідомляється в Twitter олімпійського комітету Бразилії, передає УНН.

Деталі

“З глибоким жалем ми отримали сумну звістку про передчасну смерть 32-річного стрибуна у воду Яна Матоса. Олімпійський комітет Бразилії дякує йому за внесок у розвиток цього виду спорту”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал UOL, Матос був госпіталізований 30 жовтня Ріо-де-Жанейро через інфекцію у горлі. Пізніше вона поширилася на стравохід та легені, а останніми днями стан спортсмена серйозно погіршився.

Довідка

Матос у парі з Луїсом Оутерело посів восьме у синхронних стрибках у воду з триметрового трампліну на Олімпіаді-2016. Спортсмен тричі виграв бронзові нагороди на Південноамериканських іграх.

É com profundo pesar que recebemos a triste notícia do prematuro falecimento do saltador olímpico Ian Matos, de 32 anos. O Time Brasil agradece toda a sua contribuição para a evolução da modalidade.

Nossos sinceros sentimentos aos familiares e amigos. pic.twitter.com/K75jMxSuH2

— Time Brasil (@timebrasil) December 21, 2021

Українські Національні Новини

Новини Світу