ukenru
vibukh-u-tsentri-kiyeva-vidkrito-kriminalne-provadzhennya

Вибух у центрі Києва: відкрито кримінальне провадження

 • 27470 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Правоохоронці, які встановлюють обставини вибуху у центрі столиці, внаслідок чого загинули двоє чоловіків, а дівчину із тілесними ушкодженнями госпіталізовано, розповіли подробиці інциденту, вказавши, що основною версією залишається необережне поводження з гранатою, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ГУНП у столиці.

Як розповів Крищенко, загиблі були знайомі між собою. "Вони спілкувались біля офісу на вулиці Пушкінській, де пролунав вибух. Є свідки, а також записи з камер відеоспостереження, які підтверджують, що до них ніхто не підходив і в них ні з ким конфліктів не було", - додали у поліції.

"Основною версією залишається необережне поводження з гранатою. Ми провели огляд місця події та офісного приміщення, де виявили залишки алкогольних напоїв. Також за місцем мешкання одного із загиблих під час обшуку ми виявили та вилучили запал від бойової гранати", - додав Крищенко.

"Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - додали у поліції.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у ніч на 23 жовтня вибух стався у центрі Києва, є загиблі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП