ukenru
vibukh-u-tiraspoli-na-teritoriyu-viyskovoyi-chastini-vibukhovi-pristroyi-skinuv-dron

Вибух у Тирасполі: на територію військової частини вибухові пристрої скинув дрон

 • 180156 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У Придністров'ї літальний апарат, (імовірно дрон) скинув на територію військової частини два вибухові пристрої. Про це УНН передає з посиланням на unimedia.info

Деталі

Як пише ЗМІ, влада Придністров'я повідомила подробиці про вибух, який прогримів сьогодні вночі на Тираспольському аеродромі.

Згідно з інформацією, 25 квітня, в 23-30, літальний апарат, (імовірно дрон) скинув на територію військової частини два вибухові пристрої.

Повідомляється, що уламками пошкоджено капот та бічне скло автомобіля ЗІЛ-131. Жертв та руйнувань немає. Порушено кримінальну справу за статтею "Диверсія".

Додамо

За останню добу ситуація навколо Придністров'я стрімко загострилася. У регіоні повідомляють вже про три інциденти з вибухами, а місцева влада оголосила "червоний" рівень терористичної загрози. Президент Молдови Майя Санду скликала засідання Ради безпеки.

Крім того, повідомляється, що жителі невизнаної "Придністровської молдавської республіки" отримують СМС, від імені начебто Збройних сил та спецслужб України. У них міститься попередження про "ракетний та артилерійський" удар по території "ПМР".

Українські Національні Новини

Новини Світу