ukenru
vibukh-na-stolichnomu-podoli-na-mistsi-znayshli-posvidchennya-uchasnika-boyovikh-diy

Вибух на столичному Подолі: на місці знайшли посвідчення учасника бойових дій

 • 11093 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Поліція кваліфікувала вибух на столичному Подолі, у результаті якого загинув чоловік, за двома статтями - щодо умисного вбивства і незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

"З місця події працівники поліції вилучили посвідчення учасника бойових дій", - повідомила у коментарі УНН речниця столичної поліції Оксана Блищик.

Як вказали у поліції, оперативники переглянули камери відеонагляду, на яких зафіксовано, що до вибуху та після до потерпілого ніхто не підходив.

Встановлено особу потерпілого, це - 36-річний місцевий мешканець. Зараз у помешканні чоловіка триває обшук: у квартирі вилучили гранату Ф-1 та гранатомет. Слідчі дії продовжуються.

Слідчі кваліфікують подію за двома статтями Кримінального кодексу України - ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 

Правоохоронці проводять комплекс слідчих дій для для встановлення всіх обставин події. Основна версія, яку розглядає слідство, - необережне поводження із вибуховим предметом.

Нагадаємо, у результаті вибуху гранати у Києві загинула одна людина. З місця події вилучено рештки гранати та запал.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП