ukenru
vibori-do-radi-u-kiyevi-ponad-6-tis-politseyskikh-zabezpechuyut-pravoporyadok

Вибори до Ради: у Києві понад 6 тис. поліцейських забезпечують правопорядок

 • 10326 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У Києві 6500 столичних поліцейських забезпечують правопорядок під час дострокових виборів народних депутатів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції столиці.

"6500 столичних поліцейських забезпечують правопорядок під час дострокових виборів народних депутатів. Окрім того, створені групи швидкого реагування, вибухотехніків і кінологів, а також посилені слідчо-оперативні групи", - йдеться в повідомленні.

Також начальник столичної поліції Андрій Крищенко підкреслив, що правоохоронці повністю готові до забезпечення правопорядку в день голосування.

"Поліція Києва уже проводить охоронні заходи: крім посиленого патрулювання вулиць, на службу заступили поліцейські для охорони всіх 1108 виборчих дільниць, на всіх 13 окружних виборчих комісій і, звісно, підсилена охорона публічного порядку біля Центральної виборчої комісії. Відзначу, що проведена серйозна підготовча робота, а відтак усі бюлетені завезені на виборчі дільниці – і їх охороняють наші поліцейські", - сказав Крищенко.

Нагадаємо, МВС вирішило залучити до охорони порядку під час виборів понад 191 тис. правоохоронців.

Крім того, у день голосування 21 липня МВС додатково залучить 132,5 тис. співробітників для охорони правопорядку.

Як повідомляв УНН, поліція під час виборів планує залучити спецпідрозділи авіапідтримки.

Українські Національні Новини

Київ