ukenru
vesna-nastane-znovu-ukrposhta-anonsuvala-noviy-konvert

"Весна настане знову!": Укрпошта анонсувала новий конверт

 • 264502 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. «Укрпошта» випустила символічний маркований конверт «Весна настане знову!». На ньому зокрема зображені соняшники. Про запуск нового конверта повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський у Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Укрпошта» має для вас оптимістичне нагадування – «Весна настане знову!». З такою назвою ми випустили новий конверт з оригінальною поштовою маркою. Тепер у вас є ще одна можливість підтримати своїх рідних, близьких, військових чи людей, які були змушені переїхати в інше місто – напишіть їм листа, а на пошті чи онлайн можна придбати наш символічний конверт», - написав він.

Деталі

За його словами, дизайн допоміг зробити Андрій Сагач, який переміг у народному голосуванні в конкурсі PostEurop. «Мир – найвища цінність людства». Бо соняшники, то - любов, а двоголові орли - то якась мутаційна журба.

«До речі, є дуже багато українських пісень на тему весни. Але мені згадалися слова гурту «Воплі Відоплясова»: «Весна, весна, весна, весна прийде. Весна, весна, весна, весна вгамує…» – рашистів від їх зазіхань на чужу землю», - додав він.

Доповнення

Укрпошта на честь Дня захисників і захисниць України випустила 14 жовтня перші марки в новій серії «Збройні Сили України».

Українські Національні Новини

Суспільство