vereshchuk-zaklykala-meshkantsiv-pokrovska-myrnohrada-selydovoho-evakuiuvatysia

Верещук закликала мешканців Покровська, Мирнограда, Селидового евакуюватися

 • 26287 переглядiв

Міністерка реінтеграції Ірина Верещук закликала евакуюватися мешканців прифронтових міст Донеччини через важку ситуацію. Уряд, місцева влада та волонтери готові надати допомогу евакуйованим.

На Покровському напрямку ситуація залишається важкою. Тому міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала евакуюватися мешканців населених пунктів у безпосередній близькості до лінії фронту. Насамперед це: Покровськ, Мирноград, Селидове. Про це повідомила міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, передає УНН.

На Покровському напрямку ситуація залишається важкою. Тому звертаюсь до мешканців населених пунктів у безпосередній близькості до лінії фронту. Насамперед це: Покровськ, Мирноград, Селидове. Прошу вас евакуюватись. Якщо ви не залучені до оборони населених пунктів, то маєте виїхати до більш безпечних регіонів

- написала Верещук.

Вона зазначила, що життя та здоровʼя людей й дітей цінніше всього.

Ваше перебування там заважає працювати Силам оборони. Розумію, що ви залишаєте звичну роботу, домівки, майно. Але життя та здоровʼя вас і ваших дітей цінніше. Також розумію, що в евакуації ви можете зіштовхнутись із труднощами та невідомістю. Але це краще, аніж під обстрілами, на лінії вогню. Також, в евакуації ви будете не самі. Уряд, місцева влада, волонтери, міжнародні організації та, власне, приймаючі громади – всі ми допоможемо

 - запевнила Верещук.

Окрім того, вона надала контакти:

  • Загальна гаряча лінія по Донецькій області: 0-800-500-121
  • Покровська громада: 0-800-300-101
  • Селидівська громада: 080-033-64-54
  • Мирноградська громада: 050-648-15-19
  • Мінреінтеграції: 15-48.

Доповнення

Начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк повідомляв, що російські окупанти впритул підходять до околиць Покровська на Донеччині. Місто готується, розроблені плани оборони.

Посилено комендантську годину в Мирнограді та Селидовому в Покровському районі на Донеччині.

Популярні

Новини по темі

Пам’ятник леніну все ще стоїть у суджі – ВВС

 • 69667 переглядiв