ukenru
vereschuk-navit-politichni-oponenti-viznali-rezultativnist-samitu-ukrayina-yes

Верещук: навіть політичні опоненти визнали результативність саміту Україна - ЄС

 • 9605 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Результативність саміту Україна - ЄС були змушені визнати навіть політичні опоненти. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила народний депутат від фракції "Слуга народу", кандидат в мери Києва Ірина Верещук, передає УНН.

"У нас дуже хороші результати саміту Україна - ЄС. Навіть опоненти були змушені визнати, що це хороша робота нашого зовнішньополітичного відомства, Президента Зеленського і тих людей, які працювали в даному напрямку.

Дуже важливо, що з боку керівників Європейського союзу прозвучала заява саме зараз, де чітко розставлені акценти: хто є агресором, хто відповідальний за те, що відбувається на Донбасі, і коли будуть продовжені санкції. А санкції будуть продовжені до повної деокупацію Криму і Донбасу. І це дуже важливо, що це зафіксовано в заяві", - сказала Верещук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За прогнозами букмекерів Верещук виходить у другий тур столичних виборів

Вона також додала, що чутки про нібито скасування безвізового режиму між Україною та країнами ЄС, не підтвердилися.

"Що стосується безвіза, зрозуміло, що це були маніпуляції, це були політичні ігрища. Я дуже сподіваюся, що це стане хорошим уроком для тих, хто намагався роздути ситуацію", - сказала Верещук.

Нагадаємо, раніше МЗС повідомило, що не отримувало від ЄС будь-якого сигналу щодо перегляду безвіза.

Українські Національні Новини

Політика