ukenru
venediktova-zustrilasya-z-poslami-krayin-baltiyi-ta-pivnichnoyevropeyskikh-krayin-pro-scho-govorili

Венедіктова зустрілася з послами країн Балтії та північноєвропейських країн: про що говорили

 • 13760 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. В Офісі Генерального прокурора відбулася зустріч між генпрокурором Іриною Венедіктовою та послами прибалтійських та північноєвропейських країн, під час якої сторони обговорили ряд питань, зокрема - щодо захисту інвестицій і бізнесу від тиску. Про це повідомляє пресслужба ОГПУ, інформує УНН

Зазначається, що генпрокурор Ірина Венедіктова обговорила актуальні питання та перспективи співпраці з послами Норвегії, Латвії, Фінляндії, Естонії, Литви та Швеції.

"Ми хочемо бути зрозумілими для європейських країн, тому ми відкриті до зустрічей та будь-яких запитань. У своїй роботі ми зосереджені на головному - організації ефективної роботи правоохоронної системи, щоб відповідати запиту суспільства на справедливість", - наголосила генпрокурор.

Венедіктова подякувала за довіру та підтримку, яку міжнародні партнери надають Україні. Посли, зі свого боку, зауважили, що готові і надалі допомагати, оскільки також зацікавлені в успіху реформ в Україні загалом та прокуратури зокрема.

"Ми плануємо до середини липня закінчити переатестацію регіональних прокуратур, а вже на початку серпня разом з міжнародними партнерами представити нову модель роботи обласних прокуратур. Також зараз ми оголосили другий донабір на 100 вакантних посад в Офісі Генерального прокурора", - повідомила Генпрокурор.

Також сторони обговорили питання захисту інвестицій.

"Для ефективної роботи у цьому напрямі в Офісі Генпрокурора наразі створюється Управління захисту інвестицій, головним завданням якого буде захист бізнесу від тиску", - підкреслила Ірина Венедіктова.

Як повідомлялося раніше в УНН, в Офісі Генпрокурора обговорили шляхи зменшення тиску на бізнес.

Українські Національні Новини

Політика