ukenru
velotrenazher-baydena-viklikaye-pitannya-u-okhoroni-bilogo-domu-i-os-chomu

Велотренажер Байдена викликає питання у охорони Білого дому: і ось чому

 • 40043 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Велотренажер Peloton президента США Джо Байдена викликає підозри і питання у Секретної служби і охорони Білого дому. Про це пише NYT, повідомляє УНН.

Велотренажер може нести ризик кібербезпеці.

Велотренажер марки Peloton, яким користується Джо Байден, оснащений вбудованою камерою і мікрофоном, підключений до мережі інтернет. Саме тренажер став камені спотикання під час підготовки переїзду Байденом в Білий дім.

Тренажер Peloton, вартістю більш 2,5 тисячі доларів, поєднує в собі тренажер і планшет з доступом в інтернет, що дозволяє під час тренування вести трансляції, відвідувати онлайн-заняття і таке інше. Крім того, між пристроями створена мережа, в якій гонщики можуть змагатися на основі показників тренувань.

Цей велотренажер став незамінним інструментом для тренувань Байдена в період карантину, пов'язаного з пандемією.

Тим не менш, як пише NYT, експерти з кібербезпеки впевнені - Байден не залишиться без свого велотренажера, адже Секретна служба напевно може його убезпечити, хоча після цього його програмне забезпечення буде вже не зовсім таким, як раньше. Видання повідомляє, що Байден не перший президент, щу поставив питання про особисту кібербезпеки. До нього Секретній службі доводилося врегулювати ситуацію з Дональдом Трампом, який хотів дзвонити з особистого iPhone і Бараком Обамою, який привіз в Білий дім телефон BlackBerry, а пізніше захотів використовувати iPad, що також не відповідало поняттям про кібербезпеку в Білому домі.

Нагадаємо, Джо Байден 20 січня офіційно вступив на посаду президента США.

Українські Національні Новини

Новини Світу