ukenru
velikiy-obmin-polonenimi-z-rosiyskogo-polonu-zvilnili-118-viyskovosluzhbovtsiv-natsgvardiyi

Великий обмін полоненими: з російського полону звільнили 118 військовослужбовців Нацгвардії

 • 183745 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. З російського полону звільнили 118 військовослужбовців Національної гвардії України. Про це заявив речник Національної гвардії України (НГУ) Руслан Музичук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Цитата

«Повернулося 118 військовослужбовців Національної гвардії України. Це досить велика кількість. Це безумовно велика перемога для нашої держави, для України. Без перебільшення це заслуга як і Президента України, вищого керівництва держави й всіх тих органів, всіх тих людей, які тривалий час займалися перемовинами, формували списки. Починаючи від моменту, коли було прийнято рішення виходу з Азовсталі й закінчуючи тим, коли наші військовослужбовці повернулися вже до України, до своїх рідних», - розповів Музичук.

Деталі

Він зазначив, що зараз одним з головним завдань є надання їм допомоги. Починаючи з медичної, і закінчуючи психологічною.

Доповнення

Відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що Віктор Медведчука передали рф в обмін на 200 українських героїв.

Українські Національні Новини

Суспільство