velikiy-obmin-polonenimi-prokhodiv-na-teritoriyi-kilkokh-krayin-budanov

Великий обмін полоненими проходив на території кількох країн - Буданов

 • 191714 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Великий обмін полоненими проходив на території кількох країн: Польщі, Туреччини, Саудівської Аравії та на кордоні між Україною та росією. Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

«Загалом цей обмін проходив на території кількох країн, це територія України, мається на увазі кордон між Україною та росією, це етап на території Республіки Польщі, це операції на території Турецької Республіки та операція на території Саудівської Аравії», - розповів Буданов.

Деталі

Він наголосив, що це було надзвичайно складне завдання, тому що потрібно було окрім досить складних переговорів з російськими представниками добитися синхронізації для того, щоб не було зриву в жодній з цих точок, але обмін пройшов успішно.

«Обміни будуть продовжуватися й надалі. Ми повернемо абсолютно всіх наших громадян», - зазначив Буданов.

Доповнення

Відбувся великий обмін полоненими. Він пройшов у декілька етапів і у дуже різних локаціях. З російського полону ми повернули 215 людей.

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що Віктора Медведчука передали рф в обмін на 200 українських героїв

Повідомлялося, що з російського полону звільнили 118 військовослужбовців Нацгвардії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі