velika-voda-v-ivano-frankivsku-cherez-negodu-obvalilasya-chastina-pishokhidnogo-mostu

Велика вода в Івано-Франківську: через негоду обвалилася частина пішохідного мосту

 • 691057 переглядiв

КИЇВ. 7 липня. УНН. В Івано-Франківську через різке підняття рівня води обвалилася частина пішохідного мосту на Набережній. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцинків, передає УНН.

Цитата

"Сильні зливи наробили біди в області. І не оминуло й Франківськ. Через різке підняття рівня води обвалилася частина пішохідного мосту на Набережній", - повідомив міський голова.

За його словами, відповідні служби вже працюють на місці. Над відновленням пішохідного мосту працюватиме Локомотиворемонтний завод.

Додамо

Згодом Марцинків повідомив деталі. За його словами, велика вода обірвала частину берега з боку Німецького озера, також обірвала частину пішохідного мосту на Набережній. Зараз міст перекритий. Проходу нема. На місці події є поліція та комунальні служби.

"Зараз рівень води досить високий. Після спаду – приступимо до робіт з відновлення цієї частини мосту. Поки вода прибуває. На жаль, є підтоплення в багатьох районах Івано-Франківської області. Відслідковуємо ситуацію по Франківській громаді", - резюмував він.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Бахмуті ворог фактично у пастці - Маляр

     • 661432 переглядiв

    Диверсія на залізниці: у рф горять релейні шафи

     • 1030331 переглядiв