ukenru
velika-britaniya-zustrichaye-noviy-rik-iz-nayteplishoyu-pogodoyu-za-vsyu-istoriyu-sposterezhen

Велика Британія зустрічає Новий рік із найтеплішою погодою за всю історію спостережень

 • 20462 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Новий рік у Великій Британії стане найтеплішим за всю історію спостережень: за попередніми даними, температура вже досягла 15,3°C. Про це повідомляє Sky News з посиланням на дані метеорологічної служби Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що попередній рекорд 31 грудня 14,8°C був встановлений в Колвін-Бей в Уельсі в 2011 році.

Але він був побитий об 11 годині ранку в п'ятницю в Райхілл, селі в східному районі Йоркшира, з температурою 14,9°C.

Невдовзі після цього в Конінгсбі в Лінкольнширі була зафіксована температура в 15,3°C, повідомила метеорологічна служба, що означає, що 31 грудня поточного року став найтеплішим передднем Нового року у Великій Британії.

За даними метеорологів, температура продовжить зростати по всій країні у кінці дня, а потім трохи знизиться вночі, коли Британія буде зустрічати 2022 рік.

У південних і східних районах Англії, включаючи Вест Кантрі, Лондон і Лінкольншир, очікується найм'якша погода.

"Наша станція в Райхілл, невеликому селі в східному Йоркширі, зафіксувала сьогодні 14,9 градуса, що перевищує попередній рекорд в 14,8. Попередньо побитий рекорд переддня Нового року", - сказав представник метеослужби Стівен Діксон.

За його словами, очікується, що температура буде рости і далі і досягне 15,5 градусів за Цельсієм.

Додамо

Сьогодні весь світ зустрічає Новий 2022 рік. Урочисто його прихід вже встигли зустріти в Австралії та Новій Зеландії, а першим він прийшов на Острів Різдва в Тихому океані о 12:00 за Києвом.

До слова, сьогодні, 31 грудня, в Україні очікується потепління. Синоптики прогнозують "плюсову" температуру в західних областях.

Українські Національні Новини

Новини Світу