ukenru
velika-britaniya-vvela-sanktsiyi-proti-kabayevoyi-ta-eksdruzhini-putina

Велика Британія ввела санкції проти кабаєвої та ексдружини путіна

 • 214417 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Велика Британія ввела санкції проти родини та найближчого оточення російського диктатора володимира путіна, зокрема: проти його колишньої дружини людмили очеретної та імовірної коханки аліни кабаєвої. Про це йдеться на сайті уряду Сполученого Королівства, пише УНН.

Цитата

“Ми викриваємо тіньову мережу, яка підтримує розкішний спосіб життя путіна, та стискаємо лещата довкола його найближчого оточення. Ми продовжуватимемо вводити санкції проти всіх тих, хто сприяє агресії путіна, доки Україна не переможе”, - заявила міністр закордонних справ Британії Ліз Трасс.

Деталі

Як зазначили, аліна кабаєва — колишня гімнастка. Вона стала головою ради директорів національної медіагрупи, яка є найбільшою приватною російською медіакомпанією. Стверджують, що кабаєва має близькі особисті стосунки з путіним і раніше була депутатом думи від "єдиної росії".

людмила очеретна — колишня перша леді рф та ексдружина путіна. Після розлучення з диктатором у 2014 році вона дістала вигоду з пільгових ділових відносин із державними структурами.

Під санкції також потрапили: бабуся аліни кабаєвої анна зацепліна, двоюрідні брати президента рф — ігор, михайло та роман путіни, а також його друзі — олександр плехов, михайло клішин, володимир колбін, юрій шамалов та віктор хмарін.

Уряд Великої Британії повідомив, що, згідно з офіційними документами, путін живе скромно — має невелику квартиру в Санкт-Петербурзі, дві машини 1950-х років випуску, причіп і невеликий гараж. 

Додамо

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Велика Британія наклала санкції на понад 1000 фізичних і 100 юридичних осіб, у тому числі на олігархів.

Нагадаємо

Британія запровадила торгові обмеження щодо росії та білорусі, які завдадуть шкоди розміром у 2,1 мільярда доларів.

Українські Національні Новини

Економіка