velika-britaniya-vshanuye-richnitsyu-vid-dnya-povnomasshtabnogo-vtorgnennya-rf-v-ukrayinu-natsionalnoyu-khvilinoyu-movchannya

Велика Британія вшанує річницю від дня повномасштабного вторгнення рф в Україну національною хвилиною мовчання

 • 576663 переглядiв

Цитата

"Наближаючись до річниці варварського та жахливого вторгнення росії в Україну, як нація ми віддаємо належне неймовірній хоробрості та стійкості українського народу. Невиправданий напад росії знову приніс війну та руйнування на наш континент, і це змусило мільйони залишити свої домівки та спустошило сім’ї по всій Україні та росії.

Я неймовірно пишаюся реакцією Сполученого Королівства, і протягом цього минулого року британська громадськість продемонструвала свою справжню щедрість духу та незмінну віру у свободу", - заявив прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак.

Деталі

У британському уряді повідомили, що загальнонаціональна хвилина мовчання відбудеться 24 лютого об 11 ранку. Очікується, що прем'єр очолить хвилину мовчання з Даунінг-стріт. Також влада запрошує окремих осіб та організації по всій Великобританії до участі у заході.

"Цей національний момент роздумів дасть громадськості Сполученого Королівства можливість віддати належне мужності українського народу та продемонструвати непохитну солідарність Великобританії з країною", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Річниця російського вторгнення: які подальші кроки планує Захід для закінчення війни

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Троє українців загинули під завалами у Туреччині - родич

     • 566919 переглядiв

    У США вперше тактичним літаком керував штучний інтелект

     • 794324 переглядiв

    Молдова знову відкрила повітряний простір

     • 568298 переглядiв

    Чи закритий доступ до Бахмута - Череватий пояснив ситуацію

     • 485512 переглядiв