velika-britaniya-rosiya-zaznaye-nischivnikh-vtrat-sered-ofitseriv-serednoyi-lanki

Велика Британія: росія зазнає нищівних втрат серед офіцерів середньої ланки

 • 131411 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. росія зазнала величезних втрат серед офіцерів середньої та молодшої ланки у війні з Україною, що підвищує ймовірність зниження боєздатності у майбутньому, заявило міністерство оборони Великої Британії. Про це з посиланням на Reuters, пише УНН.

Деталі

Командири бригад і батальйонів, ймовірно, були розгорнуті на найнебезпечніших позиціях, тоді як молодшим офіцерам доводилося керувати тактичними діями низького рівня, повідомило міністерство.

"З огляду на численні повідомлення про локальні заколоти серед російських військ в Україні, брак досвідчених командирів взводів і рот, які заслуговують на довіру, ймовірно, призведе до подальшого зниження бойового духу і збереження поганої дисципліни", — йдеться у повідомленні.

За словами міністерства, втрата молодших офіцерів, ймовірно, посилить проблеми росії в модернізації військового командування та управління.

"У найближчому майбутньому батальйонні тактичні групи, які відтворюються в Україні з уцілілих частин з декількох підрозділів, ймовірно, будуть менш ефективними через брак молодших командирів", - йдеться в повідомленні.

Додамо

У вівторок російські війська активізували атаки на Сєвєродонецьк, ключове місто на південному сході України.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На сході українські військові знищили 22 окупантів

     • 85182 переглядiв

    Ураган «Агата» встановив травневий рекорд

     • 320220 переглядiв