ukenru
vchora-okupanti-deportuvali-z-mariupolya-ponad-370-lyudey

Вчора окупанти депортували з Маріуполя понад 370 людей

 • 111481 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. За вчора з Маріуполя було депортовано 373 людини, які знаходяться у фільтраційному таборі в Безім’яному. Про це повідомив у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає УНН.

Цитата

«Під прикриттям евакуації з «Азовсталі» росіяни не закінчують свої нелюдські справи. Тільки за вчора з Маріуполя було депортовано 373 людини, які знаходяться у фільтраційному таборі в Безимянне», - написав Андрющенко.

Деталі

Він відзначив, що під час попередніх трьох днів, поки йшов штурм «Азовсталі» процес депортації фактично було призупинено.

«Найогидніший факт - під прикриттям “журналістів” евакуйованих людей безсоромно допитують прямо в автобусах по дорозі від Азовсталі до Безимянного. Росіяни відверто незадоволені результатом, оскільки ніхто з блокадників Азовсталі навіть не натякає на “звірства Азову, нас тримали в заручниках” - глобальний провал пропаганди. Але сам факт допиту, бо інакше це не назвати, просто ще одне порушення в копілку військових злочинів росії», - повідомив Андрющенко.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський повідомляв, що вже понад 500 тисяч українців депортовано у віддалені регіони росії.

Українські Національні Новини

Суспільство