vchora-blyzko-90-cholovikam-vidmovyly-u-vyizdi-za-kordon-cherez-vidsutnist-viiskovo-oblikovoho-dokumenta

Вчора близько 90 чоловікам відмовили у виїзді за кордон через відсутність військово-облікового документа

 • 23540 переглядiв

За 17 липня близько 90 чоловікам відмовили в перетині кордону через відсутність військово-облікового документа. Загальна кількість відмов у перетині кордону склала 250 осіб, що незначно більше, ніж 16 липня.

За 17 липня близько 90 чоловікам відмовили в перетині кордону через відсутність військово-облікового документа. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Якщо проаналізувати вчорашній день, то загальна кількість відмов значно не збільшилася. До прикладу вчора загалом було відмовлено в перетині кордону 250 особам, з них майже 90 через відсутність військово-облікового документа

- сказав Демченко.

За його словами, 16 липня загальна кількість відмов через те, що люди не підпадали під умови пропуску, була на рівні 220.   

Доповнення

З 17 липня наявність військово-облікового документа при перетині кордону обов’язкова для всіх чоловіків віком від 18 до 60 років. Документ може бути як паперовий, так і в електронній формі.

Демченко повідомляв сьогодні, 18 липня, що спроби незаконного перетину кордонів не зменшуються, хоча і значного зростання не спостерігається.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі