vbyvstvo-kyvy-za-eksnardepom-slidkuvaly-minimum-try-tyzhni-roszmi

Вбивство Киви: за екснардепом слідкували мінімум три тижні - росЗМІ

 • 40612 переглядiв

Колишній депутат Ілля Ківа був убитий після щонайменше тритижневого стеження. Його тіло було знайдено в Московській області. Російські слідчі працюють над цією справою.

Сьогодні стало відомо про ліквідацію колишнього народного депутата Іллі Киви. Як повідомляють росЗМІ, за Кивою ймовірно стежили мінімум три останні тижні, передає УНН.

Як повідомляють росЗМІ, ймовірно за три тижні кілеру вдалося добре вивчити звички колишнього українського політика. 2,5 місяці тому він переїхав до готелю "Велич Country Club", де проживав зі своєю співмешканкою.

У повідомленні зазначено, що Кива щодня виходив на вечірні прогулянки парком. Сьогодні - повторив той самий маршрут, але не повернувся. Раніше він повідомляв про можливе стеження за ним.

"Першим його вже задубіле тіло виявила місцева мешканка - труп Киви пролежав на морозі не менше години з моменту вбивства. Слідчі підмосковного ск продовжують роботу на місці", - повідомляють росЗМІ.

Нагадаємо

Колишній депутат Верховної Ради Ілля Кива був убитий в ході спецоперації СБУ із застосуванням вогнепальної зброї. Його тіло було знайдено в московській області. слідчий комітет рф порушив кримінальну справу

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні після обстрілів рф перебої з електрикою

     • 37849 переглядiв