vbyvstvo-iryny-farion-pidozriuvanyi-ne-vyznaie-svoiei-provyny

Вбивство Ірини Фаріон: підозрюваний не визнає своєї провини

 • 15222 переглядiв

18-річний Вячеслав Зінченко, підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, заперечує свою причетність до злочину. Правоохоронці перевіряють його на зв'язки з неонацистським рухом, центр якого знаходиться в Росії.

Підозрюваний у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон Вячеслав Зінченко, якого сьогодні було взято під варту, не визнає своєї провини. Про це Зінченко заявив у розмові із журналістами після засідання, передає УНН.

Деталі

На питання, чи погоджується він зі слідством і визнає свою вину, Зінченко відповів: "Ні".

Хлопець, коли його запитали про те, що він робив у Львові, коли була вбита Ірина Фаріон, попросив журналістів ставити більш цікаві питання, назвавши їх "нудятиною якоюсь".

На запитання журналістів, як він ставиться до Ірини Фаріон, відповів, що "не знає". Також він стверджує, що "нічого не робив" біля будинку Фаріон та знову закликав журналістів ставити "цікавіші питання".

Я ж прошу цікавіші трохи питання. Що я там робив? Нічого я з нею не робив. Це не я. Все. На кшталт таких питань я ж кажу: нічого я не робив. Задавайте цікавіші питання

- відповів роздратовано хлопець.

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Популярні

Новини по темі