vbyvstvo-farion-zelenskyi-anonsuvav-zavtra-bilshe-detalei-u-tsii-spravi

Вбивство Фаріон: Зеленський анонсував завтра більше деталей у цій справі

 • 21842 переглядiв

Президент Зеленський попросив міністра внутрішніх справ представити суспільству інформацію щодо вбивства Ірини Фаріон. Завтра очікується більше публічних даних про затримання 18-річного підозрюваного у Дніпрі.

Президент України Володимир Зеленський попросив міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка представити суспільству та журналістам усю необхідну інформацію у справі щодо вбивства Ірини Фаріон. Президент анонсував більше публічної інформації завтра, передає УНН.

Деталі

Доповідь міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка щодо затримання підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. Попросив міністра представити суспільству та журналістам усю необхідну інформацію. Звичайно, ще тривають процесуальні дії, з’ясовуються всі обставини цієї справи. Завтра має бути більше інформації – публічно

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Ігор Клименко розповів, що підозрюваному у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон, прокуратура обере запобіжний захід сьогодні-завтра. 

Популярні

Новини по темі