vbiv-trokh-rodichiv-vikrav-avto-ta-skoyiv-dtp-zi-smertelnimi-naslidkami-20-richnomu-choloviku-zagrozhuye-dovichne-pozbavlennya-voli

Вбив трьох родичів, викрав авто та скоїв ДТП зі смертельними наслідками: 20-річному чоловіку загрожує довічне позбавлення волі

 • 401868 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. У Харкові затримали 20-річного чоловіка, який вбив своїх трьох родичів, викрав у таксиста авто і спричинив ДТП зі смертельними наслідками. Зловмисника затримали, йому загрожує довічне позбавлення волі, повідомила поліція Харківської області у Telegram, передає УНН.

Цитата

"16 липня до Харківського районного управління поліції № 1 надійшло звернення від таксиста про заволодіння транспортним засобом "Daewoo Lanos" по вулиці Гвардійців Широнінцев. Заявник розповів, що отримав виклик. Коли приїхав за адресою, замовник сів до авто та почав погрожувати ножем, вигнав водія та поїхав", - йдеться в повідомленні.

Деталі

У ході перевірки правоохоронці встановили, що зловмисником є 20-річний хлопець. Зазначається, що керуючи авто, він скоїв ДТП по вулиці Гвардійців Широнінців зі смертельними наслідками. Під час оперативного відпрацювання поліцейські з’ясували, що хлопець вбив трьох родичів у квартирі: 49-річну матір, 9-річну сестру та 71-річного співмешканця матері. Обставини та дані загиблих встановлюються. 

Зловмисника затримано. Відкрите кримінальне провадження за вбивство. Вирішується питання про кваліфікацію подій за Кримінальним кодексом України та повідомлення чоловіку про підозру за скоєння злочинів. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо

Поліція Одеської області повідомила, що за підозрою у вбивстві жінки у місті Чорноморську на Одещині викрила 33-річного місцевого жителя. Його розшукали у Миколаєві, де він переховувався.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Усик нокаутує Даніеля Дюбуа - промоутер

     • 199415 переглядiв

    На заводі Giga Texas зібрали першу Tesla Cybertruck

     • 440858 переглядiв