vantazhivka-vikhala-u-hrupu-pishokhodiv-v-nimetskomu-misti-passau-odyn-zahyblyi-kilka-poranenykh

Вантажівка в’їхала у групу пішоходів в німецькому місті Пассау: один загиблий, кілька поранених

 • 23603 переглядiв

В Німеччині вантажівка збила пішоходів, вбивши одну жінку і поранивши п'ятьох; водій, можливо, мав проблеми зі здоров'ям.

Сьогодні вранці, у Німеччині, вантажівка збила групу пішоходів у центрі Пассау. В результаті події, одна жінка загинула, кілька людей отримали поранення.

Про це передає УНН із посиланням на Bayerischer Rundfunk.

Деталі

За інформацією поліції, аварія сталася близько 9:50 ранку в центрі Пассау: водій вантажівки в'їхав у шістьох пішоходів. В результаті ДТП загинула жінка, п'ятеро пішоходів отримали травми. Водію вантажівки також надали медичну допомогу, - його довелося визволяти з кабіни водія.

За попередніми даними, 63-річний водій вантажівки після доставки продовжив рух, проїхав повз зупинений транспортний засіб та збив шістьох пішоходів

- інформує поліція.

У Німеччині відкривають дамби водосховищ, щоб захиститись від повеней28.12.23, 19:20

У німецьких правоохоронних органах припускають, що стався нещасний випадок, а не напад, і що водій вантажівки, можливо, мав проблеми зі здоров'ям.

За даними ЗМІ, жертвою стала 37-річна жінка, яка загинула на місці аварії. Серед постраждалих також була її одинадцятирічна донька.

Ісламістська група, ймовірно, планувала напад на Кельнській собор у Німеччині: підозрюється таджик, якого взяли під варту у Везелі28.12.23, 18:46

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетна атака на Запоріжжя: кількість поранених зросла до 12

     • 23559 переглядiв