vaks-vidklav-obrannia-zapobizhnoho-zakhodu-suddi-apeliatsiinoho-sudu-dziubinu

ВАКС відклав обрання запобіжного заходу судді Апеляційного суду Дзюбіну

 • 28275 переглядiв

Вищий антикорупційний суд переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу судді Апеляційного суду Києва В'ячеславу Дзюбіну на 18 грудня, оскільки Дзюбін, який перебуває на стаціонарному лікуванні, хоче взяти участь у засіданні в режимі відеоконференції.

Вищий антикорупційний суд відклав орієнтовно до 18 грудня розгляд клопотання про застосування запобіжного заходу до судді Апеляційного суду Києва В'ячеслава Дзюбіна, якого разом з трьома іншими суддями підозрюють у хабарництві, передає кореспондент УНН.

Деталі

"Орієнтуємося, що засідання буде відкладено до 18 грудня 10:00", - сказав суддя.

Адвокат заявив, що в Дзюбіна немає можливості безпосередньої участі в судовому засіданні, адже перебуває на стаціонарному лікуванні, тому клопотав про надання можливості йому доєднатися до засідання по відеоконференції.

"Проте лікар надав висновки, що він може приймати учать у судовому засіданні за допомогою відеоконференції і, наскільки я зрозумів, є відповідні можливості, щоб забезпечити йому медичний контроль збоку медичного закладу", - сказав адвокат.

Доповнення

Вищої ради правосуддя задовольнила подання заступника Генерального прокурора – керівника САП Олександра Клименка про надання згоди на утримання під вартою  судді Київського апеляційного суду В'ячеслава Дзюбіна.

Чотирьом суддям Київського апеляційного суду, яких викрили на хабарі за зняття арешту з майна приватної компанії, повідомили про підозру. Йдеться про Юрія Сливу, Віктора Глиняного, Ігоря Паленика та В'ячеслава Дзюбіна. 

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі