ukenru
vaks-rozpochav-rozglyad-klopotannya-pro-obrannya-zapobizhnogo-zakhodu-omelyanu

ВАКС розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Омеляну

 • 14457 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Вищий антикорупційний суд розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому міністру інфраструктури Володимиру Омеляну, якого підозрюють у вчиненні незаконних дій, через які державний бюджет недоотримав 30,5 млн грн, через виданий наказ про зменшення усіх портових зборів (крім маякового) на 20%, передає кореспондент УНН.

Так, Антикорупційний суд розпочав розгляд клопотання про обрання Омеляну міри запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

"Омеляну висунуто підозру за порушення ним норм бюджетного законодавства за видання всупереч закону нормативно-правового акту, наказу, що зменшив надходження до бюджету в особливо великих розмірах, а не за зниження портових зборів і тим більше обвинувачення не наполягає, що зниження портових зборів це неправильно", - сказав прокурор.

Як повідомлялося, прокуратура наполягає на особистому зобов’язанні для ексміністра Омеляна.

Нагадаємо, колишньому міністру інфраструктури Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у вчиненні незаконних дій, через які державний бюджет недоотримав 30,5 млн грн, через виданий наказ про зменшення усіх портових зборів (крім маякового) на 20%.

Українські Національні Новини

Політика